Први независни права на интелектуална сопственост во Кина

Во 1992 година, музичкото движење со првите независни права на интелектуална сопственост во Кина, се роди во компанијата Нингбо Јуншенг.По неколкудецениските незапирливи напори на луѓето од Јуншенг, Јуншенг доби низа забележителни достигнувања.Во моментов, Yunsheng е глобален лидер и најспецијализиран производител во областа на музичкото движење.Имаме повеќе од 50% од уделот на пазарот на музичко движење низ целиот свет.


Време на објавување: Октомври-17-2018 година