Të drejtat e para të pavarura të pronësisë intelektuale në Kinë

Në vitin 1992, lëvizja muzikore me të drejtat e para të pavarura të pronësisë intelektuale në Kinë, lindi në kompaninë Ningbo Yunsheng.Pas disa dekadash përpjekjesh të pandërprera të njerëzve të Yunsheng, Yunsheng ka marrë një sërë arritjesh të dukshme.Aktualisht, Yunsheng është një lider global dhe prodhuesi më i specializuar në fushën e lëvizjes muzikore.Ne mbajmë më shumë se 50% të pjesës së tregut të lëvizjeve muzikore në të gjithë botën.


Koha e postimit: Tetor-17-2018