Karajinan Hapus Kaca Musik Box kotak musik kalawan Adat Lagu / Golden 30 catetan gerakan musik jero Y30QCC

Pondok Description:

Overview Quick Details Material: Glass Shape: Other Play Power: Spring driven Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: Yunsheng Model Number: Y30QCC Melody: Classical Supply Abil...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
bahan:
kaca
Wangun:
nu lain
Maén Power:
spring disetir
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
Yunsheng
Jumlah modél:
Y30QCC
wirahma:
klasik

Kamampuhan suplai
Suplai Kamampuhan:
10000 Piece / Potongan per Bulan
Bungkusan & Taliwang
Rincian bungkusan
Hiji sapotong kana karton jero /
palabuhan
NIngbo atawa Shanghai

Waktos prosés :
5-20days

Panjelasan Produk

 

Item No .: Y30QCC

Brand: Yunsheng

Bahan: Séng-alloy, base baja, Kaca

Jenis: 30-catetan,

Operasi Power: Spring-disetir

Fungsi: alat-alat sora Musik

Tujuan: kado Birthday, kado musik, hatur nuhun kado, Xmas kasinugrahan, hiasan imah, souvenir

Teori: Mechanical Geter sora 

Wirahma: daftar Ngepaskeun sadia, leuwih ti 3000 mélodi selectable

wirahma ngaropéa: Sadia

Unit Beurat: 0.52kg

Ukuran Unit: 120.5 * 102.5 * 51MM

Kode HS: 9209992000

  Musik patali Buleud: Kaca Musik Box / Kristal Musik Box / Alylic Musik Box / Kai Musik Box/ Paper Musik Box ect. 

 

kategori produk

 

ngabagéakeun ka didatangan kami

 

Sajarah musik mékanis anu rooted di Inggris, dimana munara bel rang kaluar mélodi ditandaan jam. karajinan Swiss lalaki miniaturized Konsep ieu sareng dijieun wadah buleud musik munggaran, nu wanoh éta solely pikeun aristocrats jeung royalti ti Eropa, Asia jeung Wétan Tengah. A abad satengah katukang, merek Jepang murah dijieun buleud musik nimbulkeun dihasilkeun pikeun kahiji kalina.

Dina 1992, eta teh Yunsheng nu dijieun kotak musik munggaran kalayan hak milik bebas di Cina. Yunsheng gerakan musik ngagabungkeun seni musik jeung sains mesin precision ngahasilkeun buah musik éndah nu bisa ngarasakeun dina rupa-rupa produk musik. Sanggeus sababaraha generasi usaha unremitting Yunsheng masarakat, Yunsheng geus gotten runtuyan prestasi noticeable. Dina hadir, Yunsheng geus jadi pamimpin global sarta produsén paling husus dina widang pergerakan musik.
Ningbo Yunsheng musik Gerak Manufaktur Co., Ltd nyaeta salah sahiji Yunsheng Grup Co., subsidiaries Ltd sarta miheulaan nyaeta "Ningbo Yunsheng Precision mesin Co., Ltd" jeung "Ningbo Yunsheng musik Produk Divisi". Jeung rojongan energetic ti nu nyekel saham ngadalikeun kuat - Yunsheng nyekel Grup Co., Ltd jeung adi-adina Corporation --Ningbo Yunsheng Co., Ltd (kode Bursa: 600366), parusahaan nyandak kalungguhan dina mawa kaluar System Management Quality ISO9001 dina widang nu produk gerakan musik, sarta eta geus ngahontal kaluaran taunan 35.000.000 gerakan musik, produksi jeung jualan kapasitas na rengking kahiji di dunya. Produk nu dijual ka leuwih ti dua puluh nagara jeung wewengkon. Brand Yunsheng gerakan musik gaduh occupancy pasar domestik 95% na occupancy pasar internasional ngeunaan leuwih 50%. Technicians profésional kuat Yunsheng sarta désainer nuluykeun rék dilegakeun garis produk urang jeung mantuan para nasabah kalayan aplikasi anyar seru. Yunsheng nyadiakeun ratusan gerakan musik kalayan fungsi anu béda jeung leuwih ti dua rébu gaya béda tina mélodi pikeun anjeun milih. Mun anjeun teu manggihan gerakan sampurna pikeun aplikasi produk Anjeun, urang tiasa dianggo kalayan sasuai ka nu Anjeun pikeun mantuan Anjeun sadar visi Anjeun upami modél, sababaraha data atawa malah hiji gagasan anu disadiakeun.

Nilai Core
Kudu hiji jalma dimangfaatkeun ku masarakat, ngawangun hiji perusahaan dimangfaatkeun ku masarakat
sumanget perusahaan
Méakkeun sapopoé valuably
perusahaan misi
Base on Industri terpadu bahan anyar, énergi jeung elektro anyar mékanika, bakti ka ngembang énergi nyimpen efisien produk héjo
perusahaan visi
Janten pamingpin industri
Yunsheng éta, nyaéta sarta bakal salawasna terus nawiskeun para nasabah rupa gerakan musik kualitas luhur, kotak musik jeung asesoris. Urang warmly ngabagéakeun sodara pikeun nganjang atawa panggero pikeun panalungtikan nanaon.

 

workshop acara

 

sampel acara

 

sertipikat acara

 

FAQ

 

 

 

packing sarta kiriman

 

taros Kami

 

 

 

Thank you very much for geus nempo kaca ieu, sarta hayang anjeun nice dinten!
Mangga klik tombol di handap pikeun nempo homepage urang.

 

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali