Dina 1992, gerakan musik jeung hak cipta intelektual bebas munggaran di Cina, lahir di Ningbo Yunsheng Company. Saatos Yunsheng masarakat sababaraha dekade usaha unremitting, Yunsheng geus gotten runtuyan prestasi noticeable. Dina hadir, Yunsheng mangrupakeun pamimpin global sarta produsén paling husus dina widang gerakan musik. Urang nyekel leuwih ti 50% tina pangsa pasar gerakan musik sakuliah dunya.