Yunsheng Brand Baby Plush songs dolanan adat turu saka Pull String music box Toys

Short Description:

Overview Quick Details Type: Other Baby Toys Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: Yunsheng, Yunsheng Model Number: 3YE2035CX Baby Plush toy Packaging & Delivery Selling Units: Single item Single package size:  15X10X5 cm ...


Detail produk

Tags Product

Ringkesan
Details cepet
Koleksi:
Toys Baby liyane
Panggonan Asal:
Zhejiang, China (Mainland)
Jeneng merek:
Yunsheng, Yunsheng
Panggil Model:
3YE2035CX Baby Plush dolanan

Packaging & Delivery

Sade Unit:
item Single
Single ukuran paket: 
15X10X5 cm
Single bobot reged:
0,5 kg

Lead Wektu :
5

Description Product songs Baby Plush dolanan adat turu saka Pull String music box Toys

 

Item No .: 3YE2035CX

Brand: Yunsheng

Material: Seng-campuran, basa baja, plastik omah

ukuran Unit: 54.5mm * 49mm * 32.2mm

Koleksi: Standard, 18-cathetan,

Operasi Power: Spring-mimpin

Fungsi: peralatan swara Music

Maksud: Bagian utama kothak Music for Plush Toys / Baby Toys

Teori: Mechanical geter swara 

Melody: dhaftar Tune kasedhiya, luwih saka 3000 melodi dipilih

melodi selaras: Cepak

Packaging: 320 PCS / Karton

kode HS: 9209992000

Pass Eropah EN71 aman standar, RoHS, 2005/84 / EC, tekan lan CPSIA etc. Enviromental deteksi

Packaging & Shipping

Packaging: 40  pcs ing basa Polyfoam

qty Carton: 320 pcs

ukuran Carton: 53x34x25 cm, 0,045 CBM

GW / NW: 17.5 / 16 KGS

Incoterms: FOB, CIF, C & F kabeh sing kasedhiya

Kintunan: Miturut Sea, By Air utawa By Express, LCL utawa FCL kabeh sing kasedhiya 

 

Related Produk:

 

 

 

kategori produk

 

welcome kanggo ngunjungi kita

 

Ing sajarah music mechanical wis bosok ing Inggris, ngendi menara lonceng rang metu melodi kanggo nandhani jam. Kerajinan Swiss wong miniaturized konsep iki lan digawe ing kothak music pisanan, kang ing wektu iku namung kanggo aristokrat lan royalty Eropah, Asia lan Timur Tengah. A abad setengah kepungkur, merek Japanese inexpensive digawe kothak music massa-diprodhuksi pisanan.

Ing taun 1992, iku Yunsheng sing digawe ing kothak music pisanan karo hak properti sawijining ing China. Yunsheng obahe musik gabungan seni music karo ilmu mesin tliti kanggo gawé bêsik musik apik sing bisa sante ing sawetara saka sudhut produk musik. Sawise pirang-pirang generasi efforts unremitting Yunsheng wong, Yunsheng wis nandang gerah seri prestasi ngelingke. Ing saiki, Yunsheng wis dadi pimpinan global lan produsen paling specialized ing lapangan gerakan musik.
Ningbo Yunsheng Musical Gerakan Manufacturing Co., Ltd iku salah siji saka Yunsheng Group Co., Ltd tambahan lan leluhur sawijining "Ningbo Yunsheng Precision Machinery Co., Ltd" lan "Ningbo Yunsheng Musical Product Division". Kanthi dhukungan semangat saka saham Ngontrol kuat - Yunsheng Holding Group Co., Ltd lan sadulur-sadulure perusahaan --Ningbo Yunsheng Co., Ltd (kode Stock: 600366), perusahaan njupuk timbal ing mbeta metu Quality Management System ISO9001 ing lapangan produk gerakan musik, lan wis ngrambah lan output taunan saka 35.000.000 obahe musik, produksi lan dodolan kapasitas sawijining ditingkat pisanan ing donya. Produk sing didol kanggo luwih saka rong puluh negara lan wilayah. Account Yunsheng obahe musik duwe panggonan pasar domestik saka 95% lan panggonan pasar internasional liwat 50%. Teknisi profesional kuat Yunsheng lan perancang terus kanggo nggedhekake line kita prodhuk lan ngewangi pelanggan karo aplikasi anyar macem. Yunsheng menehi atusan gerakan musik karo fungsi beda lan luwih saka rong èwu kang béda-béda saka melodi sing milih. Yen sampeyan ora nemokake gerakan sampurna kanggo aplikasi produk, kita bisa karo syarat kanggo mbantu éling sesanti yen model, sawetara data utawa malah idea diwenehake.

Angka inti
dadi wong ajeni dening masyarakat, mbangun perusahaan ajeni dening masyarakat
roh Enterprise
Nglampahi saben dinten valuably
Enterprise misi
Base ing industri terpadu saka bahan anyar, energi lan panitahan anyar mekanika, nglakoni kanggo ngembangaké energi nyimpen efisien produk ijo
Enterprise sesanti
Dadi pemimpin industri
Yunsheng ana, lan bakal tansah bakal terus kanggo kurban pelanggan macem-macem gerakan musik kualitas, kothak music lan aksesoris. We becik welcome kabeh kanggo riko utawa telpon kanggo priksaan sembarang.

 

bengkel show

 

sampel gambar

 

certificate show

 

FAQ

 

 

 

packing lan pangiriman

 

hubungi kita

 

 

 

Matur nuwun kanthi sanget kanggo ndeleng kaca iki, lan pengin sampeyan dina becik!
Mangga klik tombol ing ngisor iki kanggo ndeleng homepage kita.

 

 

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk