Ing taun 1992, gerakan musik karo hak properti intelektual sawijining pisanan ing China, lair ing Ningbo Yunsheng Company. Sawise Yunsheng wong pirang-pirang dekade saka efforts unremitting, Yunsheng wis nandang gerah seri prestasi ngelingke. Ing saiki, Yunsheng punika pimpinan global lan produsen paling specialized ing lapangan gerakan musik. We terus luwih saka 50% saka pasar bareng gerakan musik kabeh ndonya.